Kituri de testare ANA BAB EHR LYM

Kituri de testare combinate pentru Ehrlichia, boala Lyme, anticorpii Anaplasma și antigenul Babesia

Testul Tarinn Ehr Ab/Ana Ab/Bab Ab este un kit de testare rapidă imunocromatografică care poate furniza rezultate în 10 minute și are avantajele unei sensibilități ridicate, specificitate ridicată și operare ușoară. Acest kit de testare poate detecta anticorpii a trei microorganisme în același timp, ceea ce ajută la diferențierea acestor infecții și oferă opțiuni de tratament adecvate.

Kituri de testare ANA BAB EHR LYM
Beneficii
  • Detectarea completă și simultană a anticorpilor împotriva Ehrlichia, bolii Lyme și Anaplasma, împreună cu detectarea antigenelor Babesia.
  • Diagnosticarea în timp util pentru gestionarea eficientă a acestor infecții comune transmise prin vectori.
  • Design ușor de utilizat pentru o utilizare facilă în mediile medicale.
  • Performanța fiabilă asigură un control precis al bolii, contribuind la sănătatea generală a pacienților, în special în regiunile în care infecțiile cu Ehrlichia, boala Lyme, Anaplasma și Babesia sunt prevalente.
Utilizare intenționată

Testul Ehr Ab/Ana Ab/Bab Ab este o lucrare care poate detecta dacă câinii au anticorpi împotriva Ehrlichia, Anaplasma și Babesia în serul lor. Ehrlichia și Anaplasma sunt două bacterii care sunt transmise prin mușcături de căpușe și pot provoca ehrlichioza și anaplasmoza la câini, cunoscute și sub numele de febra căpușelor. Babesia este un parazit protozoar care se transmite prin mușcături de căpușe și poate provoca babesioza la câini, cunoscută și sub numele de piroplasmoză. Aceste boli pot provoca simptome precum febră, anemie, hemoragii, icter și multe altele. Dacă nu sunt diagnosticate și tratate la timp, ele pot duce la complicații grave și la deces. Prin urmare, detectarea și izolarea la timp a animalelor infectate este foarte importantă.