Kituri de testare CDV CPV GIA

Kituri de testare Combo pentru Parvoviroză canină, Carré și Antigenul Giardia

Tarinn Ccv/Cpv/Cpv/Gia Ag este un kit de test imunocromatografic rapid pentru detectarea antigenului Ccv/Cpv/Gia în serul de câine. Acest kit de testare poate furniza rezultate în 10 minute și are avantajele unei sensibilități ridicate, specificitate ridicată și operare ușoară.

Kituri de testare CDV CPV GIA
Beneficii
  • Detectarea completă și simultană a virusului bolii de Carré (CDV), a virusului Parvovirus (CPV) și a antigenelor Giardia la câini.
  • Diagnosticarea în timp util pentru gestionarea eficientă a acestor infecții virale și parazitare comune.
  • Design ușor de utilizat pentru o utilizare facilă în mediul veterinar.
  • Performanța fiabilă asigură un control precis al bolii, contribuind la sănătatea generală a câinilor, în special în mediile în care aceste infecții sunt prevalente.
Utilizare intenționată

CCV, CPV și Giardia sunt trei microorganisme care pot provoca infecții gastrointestinale acute sau cronice la câini, transmise în principal pe cale fecal-orală sau prin contact direct. Manifestările lor clinice includ pierderea poftei de mâncare, vărsături, diaree, deshidratare, anemie, leucopenie și alte simptome. Dacă nu sunt diagnosticate și tratate la timp, pot duce la complicații grave și la deces. Prin urmare, detectarea și izolarea în timp util a animalelor infectate este foarte importantă.