Kituri de testare CDV Ab

Kituri de testare a anticorpilor împotriva virusului bolii bolii de Carré

Testul Tarinn CDV Ab este un test rapid de diagnosticare care poate detecta anticorpii de cardu canin în sânge. Acesta poate oferi rezultate în 10 minute și are avantajele unei sensibilități ridicate, ale unei specificități ridicate și ale unei funcționări ușoare.

Kituri de testare CDV Ab
Beneficii
  • Detectarea rapidă și precisă a anticorpilor împotriva virusului bolii de Carré (CDV) la câini.
  • Diagnosticarea în timp util pentru gestionarea eficientă a acestei infecții extrem de contagioase.
  • Design ușor de utilizat pentru o utilizare facilă în mediul veterinar.
  • Performanța fiabilă asigură un control precis al bolii, contribuind la sănătatea generală a câinilor, în special în mediile în care virusul bolii de Carré este o preocupare.
Utilizare intenționată

Virusul bolii de Carré (CDV) este o boală extrem de contagioasă care afectează caninii și se transmite în principal prin contactul cu membranele respiratorii, digestive, cutanate și mucoase ale animalelor infectate. Simptomele CDV includ febră, tuse, secreții nazale, lăcrimare, secreții oculare crescute și alte semne de infecție respiratorie, pierderea poftei de mâncare, vărsături, diaree, scaune cu sânge și alte semne de infecție digestivă, convulsii, leșin, paralizie a nervilor faciali, instabilitate a dispoziției și alte semne de infecție a sistemului nervos, erupții cutanate, îngroșarea nasului și a picioarelor, abcese subcutanate și alte semne de infecție cutanată. Nu există un medicament specific pentru CDV și poate fi tratată doar prin îngrijire simptomatică și de susținere. Cel mai eficient mod de a preveni CDV este vaccinarea cățeilor cu vaccinuri eficiente împotriva CDV.