FeLV Ag Kituri de testare

Kituri de testare a antigenului virusului leucemiei feline, Test rapid pentru virusul leucemiei, Detectarea antigenului virusului leucemiei feline, Kit de diagnosticare a antigenului veterinar

Tarinn FeLV Ag este un kit de testare rapidă imunocromatografică pentru detectarea antigenului virusului leucemiei feline în sângele pisicilor. Kitul de testare poate oferi rezultate în 10 minute și are avantajele unei sensibilități ridicate, specificitate ridicată și operare ușoară.

FeLV Ag Kituri de testare
Beneficii
  • Detectarea rapidă și precisă a antigenelor virusului leucemiei la pisici.
  • Diagnosticarea în timp util pentru gestionarea eficientă a infecțiilor cu leucemie felină.
  • Design ușor de utilizat pentru o utilizare facilă în mediul veterinar.
  • Performanța fiabilă asigură un control precis al bolii în asistența medicală a felinelor.
Utilizare intenționată

Virusul leucemiei feline (Feline Leukemia Virus, prescurtat FeLV) este un retrovirus care poate provoca o varietate de boli la pisici, cum ar fi imunodeficiența, leucemia, limfomul etc. Simptomele virusului leucemiei feline includ febră, anemie, limfadenopatie, ulcere orale, inflamație gastrointestinală, afectarea sistemului nervos și așa mai departe. Cazurile severe pot duce la insuficiența multiplă a organelor și la moarte. Virusul leucemiei feline se transmite în principal prin salivă, secreții nazale, urină și alte fluide corporale. În prezent, nu există niciun medicament sau vaccin specific. Măsurile de prevenire a virusului leucemiei feline includ izolarea pisicilor infectate, testarea periodică și vaccinarea cu vaccinuri parțial protectoare.